Webmaster

Til dig der ikke gider tænke på vedligeholdelse.

Hvorfor er det vigtigt at vedligeholde sin hjemmeside?

Løbende vedligeholdelse og opdatering er afgørende for sidens sikkerhed, og for at den i det hele taget virker og ser ud som den skal. Særligt vigtigt er det altid at have nyeste version af WordPress, samt af de plugins og temaer, der er installeret på siden. Gamle plugins og Wordpress versioner, kan betyde der er huller i din sikkerhed, som kan udnyttes af folk der vil gøre skade på din hjemmeside.

Hvad indebærer vedligeholdelse?

De vigtigste punkter er opdatering, sikkerhed og optimering. Opdateringer handler ikke om indholdet på din side, men om opdatering af WordPress og plugins. At holde plugins og WordPress opdateret, er en af de vigtigste opgaver i forhold til at sikre sin hjemmeside, fordi uopdaterede plugins og gamle versioner af WordPress er den nemmeste vej ind for hackere. Udover det, så sørger jeg for hvis ikke du allerede har det, at installere og optimere et caching plugin, der søger for at din side kører hurtigst muligt. Dette koster ikke yderlig, hvis du gør brug af at bruge mig som din Webmaster.

Hvad får jeg med en Webmaster?

Personlig hjælp og support 24/7
Opdatering af WordPress og plugins
Installering af sikkerheds program, der beskytter mod hackernagreb og malware
Nye undersider ved behov (du leverer indhold)
Udskiftning/ændring af indhold ved behov (du leverer indhold)
Installering, optimering og vedligholdelse af caching/optimerings plugin

Hvad koster det?

Et abonnement på Webmaster hos vBentzen koster 500 kr./md. eks. moms. Du kan læse øvrige Vilkår og betingelser her.

Kontakt mig for dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud, og vi finder ud af hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Jeg vender tilbage indenfor 24 timer.
databaseheart-pulserocketlinklayers