Om vBentzen

Her kan du læse lidt om hvem jeg er, og hvad jeg står for!

Om vBentzen

Jeg skaber og driver hjemmesider for selvstændige, foreninger, konsulenter, firmaer, og alt imellem. Når hjemmesiden er i luften, kan du enten selv drive den videre – eller du kan lade mig om at være din Webmaster, og fortsat holde den fuldt optimeret og opdateret. Jeg sørger for altid at levere en personlig og ærlig kontakt, og vil gøre alt for, at du er tilfreds med resultatet. Har du spørgsmål eller problemer, er hjælpen hos mig aldrig længere væk end en mail eller et opkald!

Det står jeg for

Jeg står inde for mit produkt

Jeg leverer kun resultater, jeg selv er stolt af. Det er dog ligeså vigtigt for mig at du er glad og tilfreds med din nye hjemmeside, eller hvad end jeg måtte løse for dig af udfordringer.

Du kan altid få fat i mig

Jeg er ene mand, og det betyder at det altid vil være mig du får fat i!
Du behøver ikke sætte nye personer ind i det, hvis du skulle løbe ind i problemer! Det betyder dog ikke jeg er mindre til rådighed, da jeg altid vil gøre mit bedste for at svare inden for 12 timer.

Mangeårig supporter

Udover at have roddet med programmering de sidste 10 år, så har jeg de sidste 8 år også arbejdet fast med support arbejde. Jeg er derfor helt sikker på jeg trykt kan guide dig igennem diverse problemer, uanset dit nuværende niveau.

Kontakt mig for dit næste projekt

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud, og vi finder ud af hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Jeg vender tilbage indenfor 24 timer.
databaseheart-pulserocketlayers